HVORNÅR KAN DU LAVE YNGELPROJEKTER?

Alle der har lyst til at lave/igangsætte Yngelprojekter, har mulighed for det! Alle kan byde ind.

Uanset om man før har lavet noget i Yngel, uanset om man har været med til møder og uanset om man 100% føler at man kan kalde sig en del af yngel eller ej.

Det vigtige er, at du kan tilslutte dig vores værdisæt ❤️

HVAD SKAL MAN GØRE, HVIS MAN GERNE VIL LAVE ET YNGELPROJEKT?

Hvis man har noget man ville ønske der fandtes eller man ville ønske man kunne være med til at lave, uanset om man kan lave det selvstændigt eller har brug for at andre også er med til at lave projektet, så kan man:

  • skrive et opslag i Yngels facebookgruppe om det
  • eller alternativt skrive en privat besked til forperson Christine Reinwald, næstforperson Rebekka Bernadette Myttersen eller kassér Anna Dea Djuraas på sociale medier og vende ideen med en af os.
  • Skrive til yngelnetvaerk@gmail.com med din idé

HVAD HVIS ENS IDÉ KOSTER PENGE?

Småbeløb: Yngel har pt en smule penge stående på foreningens konto, som man kan anmode om at bruge til et Yngelprojekt, ved at skrive en besked til mig eller Anna Dea Djuraas , som er Yngels kassér. Vi har historisk aldrig sagt nej til en forespørgsel om at bruge penge på et givent projekt.

Store beløb: Hvis ens projekt har behov for større beløb, har vi flere i gruppen der har erfaring med både at søge legater og at lave kickstarter, og så sætter vi den slags i værk. Yngel har før fået flere legater og har også en succesfuld kickstarter bag sig.